Noi suntem Green Business Management

raportare-mediu.ro

Despre noi

raportare-mediu.ro

Cu noi, adaugati business-ului dumneavoastra o extra valoare !

Responsabili, transparenti si creativi !

O echipa tanara, dinamica si foarte pasionata de mediul inconjurator. Impreuna dorim sa modelam o lume care se implica in protejarea mediului!

Green Business Management pune la dispozitia dumneavoastra specialisti cu o experienta vasta in domeniul protectia mediului. De peste 5 ani ne preocupa modalitatile de rezolvare a disfunctionalitatilor de mediu

Serviciile oferite sunt personalizate in functie de nevoile si cerintele dumneavoastra si nu includ impunerea regulilor, ci gasirea celei mai bune tehnici de aliniere cu prevederile legislative.

Serviciile noastre
consultanta mediu

Echipa noastra

Green Business Management

Ne-am angajat să va sustinem in respectarea cerințelor de mediu, Green Business Management functioneaza etic in conformitate cu principiile de onestitate, transparență și responsabilitate. Impartasim cele mai bune practici disponibile la nivel international si national.


Pasiunea pentru mediu ne inspira sa dezvoltam pentru clienti proiecte performante!


Cine suntem:

O echipa care se adapteaza in functie de nevoile clientului. Formam cele mai productive colaborari pentru si cu partenerii nostri.Mai mult decat atat, suntem aliatii dumneavoastra in haosul birocratic. Va respectam si suntem la dispozitia dumneavoastra 24/7.

Ce facem:

Green Business Management este societatea care va ofera cea mai diversificata si integrata gama de solutii pentru eliminarea disfunctionalitatilor de mediu din compania dumneavoastra.Transpunem cerintele clientului in obiective prioritare, cu rezolvare imediata!

Contactati-ne acum !

De ce noi:

: Va punem la dispozitie GRATUIT tehnologii de management al documentelor.Va eliberam de grijile survenite din legislatia de mediu, va scutim de amenzi, realizam documentatiile specifice, rezolvam problema deseurilor indiferent de natura acesteia, in cel mai profesionist, documentat si transparent mod.

Misiunea noastra:

Ne-am propus implementarea si dezvoltarea unor sisteme de management a tuturor aspectelor de mediu, prin urmare, cu noi puteti elimina activitatile de gestiune a deseurilor din lista dumneavoastra si transpunerea acestora in responsabilitatea noastra.

Let's green your business !

De ce sa ne alegeti pe noi ?

Green Business Management

Avem cei mai buni specialisti din piata, folosim cele mai noi tehnologii de raportare si oferim clientului un status in timp real.

 • Oferim preturi competitive
 • Va suntem alaturi in situatiile urgente
 • Va acordam acces gratuit la aplicatia de management a documentelor
 • Suntem o companie licentiata in consultanta privind gestiunea deseurilor
 • Serviciile prestate sunt flexibile si personalizate activitatii dumneavoastra
 • Echipa este formata din specialisti instruiti si cu experienta de peste 5 ani in domeniu
 • Ne ocupam de toate procedurile birocratice
 • Nu va deplasati la autoritatile competente
 • Va oferim tot suportul pentru a evita neplacuta situatie de a primi/plati amenzi
 • Cautam pentru dumneavoastra cele mai bune oferte in cadrul colaborarii cu operatori colectori/OTR
 • Va ajutam sa va indepliniti toate raspunderile din domeniu, dumneavoastra focusandu-va pe celelalte aspecte importante ale afacerii

Testimonial

Ce spun clientii nostri despre noi

Contactati-ne cu incredere si nu veti regreta !

Avem cei mai buni specialisti din piata, folosim cele mai noi tehnologii de raportare, oferim clientului un status in timp real si nu in ultim rand avem cele mai competitive preturi.